WIJ ZIJN LIEFDE EN LICHT

Liefde is alom. Het is komend uit de bron en ook basis van ons bestaan. Vanuit liefde is het Licht ontstaan. Wij mensen zijn o.a. opgebouwd uit dit licht.

Het geldt dus ook voor elk mens om ons heen. Ook voor hen die ogenschijnlijk veraf staan van Liefde en mogelijk in onze ogen de vreselijkste dingen doen. Ook die mens komt voort uit de bron van liefde en zal er ooit weer naar terugkeren. Soms moeilijk te bevatten of te accepteren.

Elk mens wordt de kans geboden om door ervaringen de ziel te verrijken. Dat net zolang tot de ziel door ervaringen heen vol is van Liefde. Er zal dus altijd een moment komen om goed te maken wat is ontspoord. Is het niet in dit leven dan mogelijk in een volgend Leven.

Als onze ziel vol is van Liefde, lost onze ziel op in ons oorspronkelijke zijn. In ons zijn van Geest-mens. De staat waar er een opgaan is in de bron van het Goddelijke.

Leonard Zonneveld